Το δικό σου ασημένιο κόσμημα!

Uncategorized
Posted in

ο Λέων και τα κοσμήματα του.

Οι Λέοντες είναι λαμπεροί σαν ζώδια της φωτιάς και τους αρέσει να ξεχωρίζουν φορώντας υπέροχα κοσμήματα . Δεν θα δεις γυναίκα Λέων που να μην επιλέγει να φοράει μοναδικά και λαμπερά κοσμήματα . Η γυναίκα Λέων προσέχει την εμφάνιση της και πάντα είναι απαστράπτουσα. Το dio Jewellery Lab φροντίζει να σας κάνει πάντα να νιώθετε μοναδικές.

dio Jewellery lab https://dio-lab.gr/

Το Dio Jewellery Lab φτιάχνει κοσμήματα που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Βulky δαχτυλίδια για πιο boho εμφανίσεις , βεράκια για να κάνετε stacking και μοναδικούς συνδυασμούς σε διάφορα πάχη και σχέδια . Κολιέ custom made με το όνομα σας ή το ζώδιο σας. Κρεμαστά με πέτρες σε υπέροχους συνδυασμούς. Σκουλαρίκια με πέτρες καρφωτά ή χωρίς πέτρες και κρίκους σε κάθε μέγεθος και σχήμα καθώς και σε ότι χρώμα επιμετάλλωσης επιλέξετε.

Dio Jewellery – γυναικεία κοσμήματα

Μήν ξεχάσετε τα αγαπημένα σας Λιοντάρια λοιπόν αυτόν τον μήνα και κάντε τους ένα μοναδικό δώρο επιλέγοντας ένα κόσμημα μοναδικό όσο και αυτοί. Ένα κόσμημα Dio Jewellery είναι διαχρονικό και θα μείνει στην συλλογή τους για καιρό Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να τους κάνετε ένα δώρο που θα σας θυμούνται για πάντα.

Κάντε την κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή αυτόν τον μήνα και στις διακοπές σας επιλέγοντας να φορέσετε κοσμήματα Dio-jewllery. Οι συνδυασμοί που θα βρείτε στην σελίδα μας καθώς και στις σελίδες μας στα social media είναι πολλοί. Λάμψη και φινέτσα θα συνοδεύει κάθε σας εμφάνιση αν επιλέξετε κάτι από την συλλογή μας. Όλα μας τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικό Ασήμι 925 φιλικό προς το δέρμα και nickel free. Φορέστε τα άφοβα σε κάθε σας εμφάνιση και νιώστε μοναδικές.

TOP

SHOPPING BAG 0