Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.dio-lab.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω του δικτύου των ΕΛΤΑ Courier με χρέωση 3€, για παραγγελίες αξίας 80€ και άνω η χρέωση της υπηρεσίας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.
  • Με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της εταιρείας μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5220-068815-132

IBAN: GR9501722200005220068815132

Δικαιούχος: ΤΣΙΤΣΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

SWIFT: PIRBGRAA

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

Για τη ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info@dio-lab.gr και το τμήμα εξυπηρέτησης θα σας τηλεφωνήσει για επιβεβαίωση.

  • Με μετρητά, παραλαμβάνοντας και εξοφλώντας την παραγγελία σας μέσω του φυσικού μας καταστήματος επί της οδού Βενιζέλου 20 με Τσιμισκή (1ος  όροφος) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής επωφελείστε με έκπτωση 5%.

  • Με άτοκες δόσεις μέσω του προγράμματος Viva Wallet. Επωφεληθείτε με 3 άτοκες δόσεις για αγορές αξίας έως 80€ και 5 άτοκες δόσεις για αγορές αξίας άνω των 80€.
  • Με χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.dio-lab.gr  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τη Viva Wallet για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας στο www.dio-lab.gr  θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet για την εισαγωγή των στοιχείων σας. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.dio-lab.gr δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σας.

Αποστολή Παραγγελιών

Η αποστολή όλων των προϊόντων της εταιρείας μας πραγματοποιείται σε διάστημα 4 – 10 ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Είσοδος
Κλείσιμο
Καλάθι (5)