Το δικό σου ασημένιο κόσμημα!

Φροντίδα κοσμημάτων

Όλα τα κοσμήματα του Dio Jewellery Lab σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στο εργαστήριο μας έπειτα από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας ακολουθώντας πιστά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα κοσμήματα χρειάζονται φροντίδα για να παραμείνουν όπως ήταν όταν τα αγοράσατε. Η καθημερινή χρήση, ο ιδρώτας, οι διάφορες χημικές ουσίες που εφαρμόζουμε στο σώμα μας, η σκόνη και η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι κάποιοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη λάμψη των κοσμημάτων και των πολύτιμων λίθων.

Σας προτείνουμε να μην φυλάσσετε τα κοσμήματα όλα μαζί στο ίδιο κουτί καθώς υπάρχει πιθανότητα να χαραχθούν ή να μπερδευτούν μεταξύ τους. Φροντίστε να τα αποθηκεύετε σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες που προορίζονται για μεταφορά / αποθήκευση κοσμημάτων.

Σε κάθε περίπτωση το Dio Jewellery Lab σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ τη πρώτη φορά που θα κρίνετε απαραίτητη την υπηρεσία φρεσκαρίσματος κατόπιν επικοινωνίας:

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@dio-lab.gr
Τηλέφωνο: 2310 685 204

Παρακαλώ φροντίστε τη συσκευασία της αποστολής να την διατηρήσετε σε καλή κατάσταση για να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής στα πλαίσια της φροντίδας των κοσμημάτων δεν καλύπτονται από την εταιρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδοχή του προϊόντος που προορίζετε για φρεσκάρισμα είναι να συνοδεύετε από την απόδειξη της αγοράς του.

TOP

SHOPPING BAG 0